Hello Spring, Hello New Collection!

Hello Spring, Hello New Collection!

Leuk dat je hier weer bent en mijn blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de trotse oprichter van All-time Favourites: het hippe grote-tassen-merk dat drukke on-the-go vrouwen helpt alles uit hun drukke dag te halen in stijl! Zoals je misschien wel hebt mee gekregen de afgelopen week, is de nieuwe zomercollectie eindelijk online gekomen en dit gaat, ook al was er mega vertraging, perfect samen met de zomertijd die dit weekend in gaat!

We hebben maar liefst 8 cities toegevoegd aan de limited edition city bag collectie en in deze blog leg ik beknopt uit waarom ik iedere tas juist die city-naam heb gegeven! 

Biarritz: deze surf-hoofdstad van Europa die ook een beetje klassiek is, vonden we helemaal passen bij de blauw/witte strepen en de touch of neon yellow vond ik echt bij surfers passen!

Amsterdam: deze hysterische animalprint-mix-tas schreeuwt Amsterdam vind ik. Niet alleen omdat daar onze roots liggen en we juist met dierenprints bekend zijn geworden. Maar juist ook omdat het een beetje eigenwijs en vrij is en dat associeer ik ook met Amsterdam.

Mallorca: pailletten verkopen we ontzettend goed altijd. En omdat we ook in Duitsland erg actief zijn nu en veel Duitsers naar Mallorca gaan, leek het me leuk deze mooie zilver/gouden shoppers naar dit prachtige eiland te vernoemen.

Milano: de kleuren van deze groene tas zijn bijna die van de Italiaanse vlag. En omdat Milaan de fashion hoofdstad van Italië is, vonden we Milano helemaal passen!

Koh Phi Phi: het allermooiste eiland van Thailand! Het helderblauwe turquoise water en de zwart/bruine rotsen zie je helemaal terug in deze turquoise slangenprint tassen!

Portofino: het mega chique vissersplaatsje aan de Italiaanse Rivièra vonden wij helemaal passen bij deze gouden shoppers.

Formentera: het mini eilandje naast Ibiza staat bekend om haar roze zoutbaaien. En omdat deze shopper echt de ideale strandtas is, leek ons Formentera de perfecte naam voor deze shopper.

Havana: deze stad popte zo spontaan op toen ik de tassen in mijn handen had. Ik zag geen Europese stad in deze shoppers. Ik zag Latijns-Amerika of Zuid-Amerika en ineens zag ik de kleuren van de oldtimers van Havana gecombineerd met de zwarte details en bamboe handvatten helemaal samenkomen.

Ik ben zo trots op deze nieuwe zomercollectie! En ik denk dat er echt voor ieder wat wils bij zit. En dan hebben we natuurlijk ook nog onze vaste BIG FIVE collectie, dus vind je maar liefst 13 verschillende prints online PLUS nog de 5 winter cities! Een groter aanbod hebben we niet eerder gehad!

En als jij dan de 8 + 5 + 5 = 18 printjes ziet ben ik zoooo benieuwd: welke vind jij nou het leukste?

Heel fijn weekend en vergeet de klok niet! Dat wordt helaas een uurtje minder slapen maar wel een uurtje langer licht!

Liefs Brechje

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.