That's Why the Lining is Always PINK!

Daarom is de voering altijd PINK!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van dit te gekke grote-tassen-merk All-time Favourites! Elke week schrijf ik een blog om jou mee te nemen in wat er allemaal op mijn pad komt in het bouwen van een eigen merk en het runnen van dit internationale online merk!

De allereerste shopper lanceerde ik ruim 10 jaar geleden. Dat was de python shopper. En voordat deze was zoals deze nu is, heb ik over heel veel dingen nagedacht. Want als ik iets maak of bedenk, moet het altijd praktisch zijn. De eerste python shopper sample had een donkere voering. Dat was in eerste instantie misschien voor het oog mooi, een beige/zwarte print, met ook een zwarte voering. Maar het is echt onmogelijk om iets te vinden in zo'n grote shopper als de voering/de achtergrond donker is. Je hebt vast wel een tas thuis met een donkere voering; daarin vind je niks. Daarom dacht ik destijds na het testen van de eerste sample, die voering moet een kleur krijgen. Dat zoekt en VINDT makkelijker.

Zoals je misschien wel weet inmiddels, ben ik gek op een touch of pink! Daarom leek het me leuk en mooi om de voering contrasterend te maken d.m.v. deze felle pink kleur. Dat staat niet alleen super leuk, het is simpelweg ook MEGA handig! Dus mocht je je ooit afvragen waarom de voering pink is, dan is dat in eerste instantie omdat dit het leven makkelijker maakt en ten tweede omdat ATF staat voor pink (zie ook ons logo!) en ten derde: omdat de tassen groot en stoer vanbuiten zijn, zijn ze lekker vrouwelijk en zacht vanbinnen!

En zo heeft alles een functie bij ons!

Fijn weekend, liefs

Brechje

ALL-TIME FAVOURITES | Bags bigger than life!

Bags bigger than life!

 

3 reacties

Ik vind het zooo jammer dat je collectie enkel in die grote shoppers te krijgen is
Jammer ..al twee zomers op een rij zou ik wel iets willen shoppen,de items zijn mooi
Maar niet iedereen moet die …reuze…formaten hebben
Jammer🤭

Deblauwe cine

En laat ze alsjeblieft altijd roze zijn sls ze niet specifiek unisex zijn! Ik word er altijd zo blij van!! 🩷

Ingrid Speijer

Al de shoppers zijn geweldig en inderdaad, door de felle pinkkleur vindt men alles sneller in de tas👍

Meggy Berres-Bloemen

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.