New ATF City Bag Collection: NEW YORK

NEW: All-time Favourites City Bags: NEW YORK

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites; mijn eigen tassenmerk dat ik ben begonnen om drukke on-the-go vrouwen te helpen alles uit hun drukke leven te halen, met mijn handige en hippe grote shoppers! Dit is echt voor mij een heel groot avontuur dat elke keer weer nieuwe wendingen krijgt! Lees maar mee:

Een nieuw jaar, een nieuw project! 2022 is goed begonnen met op 1 januari onze jaarlijkse 5-daagse sale, Five Final Favourites. En op datzelfde moment lanceerden we ook iets nieuws: All-time Favourites CITY BAGS! Vanaf dit jaar gaan we, elke keer als we een nieuwe familie lanceren (grote, kleine, XS shopper en toilettas) deze de naam geven van een toffe stad. Dat idee kreeg ik door al die te gekke foto’s die jullie ons opsturen, van jullie ATF tas op de mooiste plekjes van de wereld, op reis of tijdens jullie vakanties.

De allereerste city bag is de NEW YORK BAG, vernoemd naar de city that never sleeps. De stad die snel, hip en groot(s) is. Een stad die je betovert en even helemaal meesleept. Net zoals de New York bags. Zijn ze niet helemaal te gek? Ik heb het geluk gehad deze olijf/zwarte luipaard New York familie mee te kunnen nemen naar New York en deze ook daar te laten fotograferen.

Zo krijg je met deze foto’s een leuk kijkje in de stad New York EN kan ik jou nu leuke New York reistips geven, mocht je met jouw ATF New York bag, naar New York gaan! (Mag uiteraard ook met een andere ATF shopper Hihi). Er is zoveel te doen, maar hierbij mijn all-time favourite top 4 New York tips:

Tip 1. Pak een fiets en verken NY op de fiets!

Vooral de Zuidelijke delen Tribeca, Little Italy, China Town, Meatpack District en Soho zijn perfect per fiets te doen. Overal staan deze blauwe fietsen (zie foto) die je met je creditcard kan huren en zo kan pakken. Op de fiets krijg je zo’n leuk beeld van de stad en je kijkt als het ware met een beetje afstand naar hoe de New-Yorkers zich bewegen door hun wijk en stad.

Tip 2. Central Park

We kennen dit park natuurlijk van alle films, series (Friends & SATC) en het park beslaat zo’n GROOT deel van NY, dat je er echt moet wandelen, hardlopen of: schaatsen zoals ik heb gedaan! Een prachtig stukje natuur met overal eekhoorntjes met als skyline de wolkenkrabbers. Ik vond het echt te gek!

Tip 3. Ga eten bij Balthazar of Pastis

Met alle fastfoodketens en koffieketens die Amerika kent en Tripadvisor met meer dan 1000 restaurants in NY, is het lastig een goed restaurant te vinden. Deze twee restaurants, van dezelfde eigenaar, zijn echt te leuk en lekker! Pastis kennen jullie misschien nog wel uit SATC? Het is een Franse brasserie met heerlijk eten. Het is er gezellig, je spot er nog wat hippe luitjes maar het is ook makkelijk en toegankelijk. Balthazar is ook een brasserie. Je waant je heel even in Parijs met de prachtige oude spiegels en oude cocktail bar. Ik keek mijn ogen uit (zie foto). Je spot er toeristen maar vooral de New Yorkers zelf. Alsof ik op een filmset was en even mee mocht kijken in een Amerikaanse film.

Tip 4: wandel of ren The Highline

Ik ben zelf een hardloopfan en vind het leuk om op elke reisbestemming even een stukje te rennen. Mocht je daar niet van houden, kan het zeker ook wandelend, want 90% van de mensen doet dat zo: The Highline. Vroeger was dit een treinspoor dat op palen boven en door de stad liep, maar ze hebben daar een pad van gemaakt. Het is echt geweldig om daar te wandelen en de stad te bekijken. Het is groen, met de echte skyline van New York en ook de rivier de Hudson zie je liggen. Koop een koffie to-go, zoals alle New Yorkers doen en loop dit pad!

Het was voor mij de eerste keer in New York en ik had het geluk dat mijn liefde goed de weg wist en ik gewoon maar achter hem aan kon lopen. Mocht je nou de weg daar niet weten: overal zijn taxi’s, dus je verplaatst je heel gemakkelijk. En dan zo’n yellow cab aanhouden zoals ze in de film altijd doen, is zo leuk! Ik voelde me even Carrie Bradshaw. (Ik ben ook bij haar huis geweest!)

Ik ben heel benieuwd wat je van het nieuwe city bags project vindt EN VOORAL van de New York bags natuurlijk. En..mocht je naar NY gaan, of je wat aan mijn tips hebt gehad!

Geniet lekker van het weekend en, voordat ik het helemaal vergeet: HAPPY NEWYEAR!

Liefs Brechje

P.s. Hierbij wat foto’s!

NEW YORK bags All-time Favourites

New York Bags ATF

New York Bags All-time Favourites

New York Bag big All-time Favourites

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.