5 Final Favourites Sale—Once a Year

Five Final Favourites : uitverkoop & sale bij All-time Favourites

Leuk dat je hier weer bent en mijn blog leest. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de founder van All-time Favourites; het grote-tassen-merk dat ik in 2014 heb opgericht.

Deze keer wil ik het graag met je hebben over onze sale, the FIVE FINAL FAVOURITES: 5 dagen lang uitverkoop bij ons in de webshop met kortingen tot wel 50%! 

Uitverkoop. Ik heb er aan moeten wennen. Hoe gek het ook klinkt. Want ik vind het zelf natuurlijk ook leuk om in de uitverkoop de leukste items te scoren. En ik zou liegen als ik zeg dat ik nooit wacht op de uitverkoop. Logisch, iedereen heeft dit toch? Vroeger toen ik klein was, was er 2x per jaar een uitverkoop. Dan ging ik samen met mijn 2 broers de stad in samen met onze ouders; 2 gingen er mee met mama en eentje ging er met papa mee. Dat was twee keer paar jaar feest. Inmiddels is er bijna het hele jaar door wel sale: mid-season-sales, black-Friday, Valentijn, kerst, etc. En ook wij moeten natuurlijk mee met wat de grote ketens doen. Maar niet elke maand, of elke keer. Maar hoe dan wel vroeg ik me af?

Nou... op onze eigen manier en op een moment dat wij zelf kiezen.

Ik probeer de collectie zoveel mogelijk all-time te houden. Zodat ze lekker lang meegaan, niet alleen m.b.t kwaliteit maar ook m.b.t. stijl & trends! Maar...ik probeer wel steeds te vernieuwen zodat jij elke keer denkt: OOOH deze wil ik óók!

Daarom houden wij maar één keer per jaar sale. 5 dagen lang. Altijd in de eerste week van januari. Deze sale noemen we de Five Final Favourites: tijdens deze 5 dagen verkopen we met kortingen tot wel 50% de laatste items van bepaalde collecties, zodat we weer ruimte krijgen voor nieuwe items! 

En dan weet je dus ook dat je voor de rest van het jaar geen sale meer hoeft te verwachten. Hooguit een keer een gratis item bij besteding van een bepaald bedrag of iets anders heel leuks. Lekker duidelijk.

Liefs Brechje

All-time Favourites

 

 

11 reacties

Het is altijd leuk shoppen, nog een tas toevoegen aan mijn kollektie. Heerlijk Sale.

Pascale

Ik wil wel weten wanneer de sale is
Hou me op de hoogte

Astrid

Ik hoor heel graag wanneer de sale is, heb al een nieuwe tas gescoord dit voorjaar maar m’n eerste atf tas de python die ik nog niet zat ben begint op te raken en wil nog graag een nieuwe hopelijk komt die met korting??

Moni Waaadorp

Ik hoor graag wanneer de sale is. Misschien kan ik dan nog een leuke tas scoren😀

Saskia

Ik heb de polkadot. Is daar nog een klein tasje van beschikbaar. Ik kom hem nooit meer tegen. Ben ik de enige die hem heeft.

Marianne

Hoor het heel graag!!

Erica

Net nummer 4 binnen 👍🥰

Elly Boltjes

Ik hoor graag als het tijd voor sale is 😃

Deborah

Ik hoop dat er dit jaar ook weer een Sale moment komt. Ben zoooo toe aan een nieuw exemplaar;-)

Kim

Heel graag wordt ik op de hoogte gehouden van de final sale!

Nicole Jansen-van der Birg

Jaaaaaa breng me op de hoogte pleasssssse love it!

Janny de Bresser

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.