What Size Bag Should You Choose?

Welk formaat moet je nou kiezen? Groot of klein

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje, ik ben de founder van All-time Favourites en sinds 18 maanden woon ik in Barcelona om vanuit hier All-time Favourites España op te richten.

Deze week wil ik het met jullie hebben over onze formaten van de shoppers. Zoals je weet hebben we de grote shopper, de kleine shopper en de XS shopper en voor echt heel veel van jullie is het een groot vraagteken welk formaat je nou moet aanschaffen.

In onze inbox komt zeker elke dag wel een vraag binnen. “Ik wil graag zo’n toffe shopper bij jullie kopen maar weet niet welke ik moet kiezen. Ik wil de tas gaan aanschaffen voor de vakantie en ik heb 3 kinderen, in totaal zijn we dus met 5. Welk formaat adviseren jullie mij”? Voor mij is het allemaal zo super helder, dat ik oprecht niet weet hoe we dit nou zouden kunnen tackelen in de webshop? Hebben jullie tips? Hoe maken we het nog duidelijker?

De grote shopper: dit formaat is de ideale familie-vakantie-tas. Hier passen handdoeken, speelgoed voor de kids, extra kleding, etc in. Maar ook als je met z’n tweetjes weggaat en je voor 2 personen kleding en handdoeken erin moet doen voor op het strand. Ook is dit formaat perfect als je alleen reist met handbagage en alles voor je reis hierin moet. Op de bestemming is deze ook weer ideaal als strandtas! En moet je veel lege flessen naar de supermarkt terugbrengen of ga je flinke boodschappen doen: ja, ook dan is dit je beste maatje! En ja, er past ook een yogamat in!

De kleine shopper: dit formaat is echt ideaal voor elke dag. Deze (als straks alles weer teruggaat naar “normaal”) pak je ‘s morgens in voor naar je werk, incl laptop, lunch, wie weet moet je onderweg nog langs de supermarkt en passen wat boodschappen er nog bij. Ook je sport-outfit past er nog bij en zo past je hele dag erin! En ben je altijd stijlvol onderweg. Voor dit soort dagen is de grote shopper simpelweg te groot. De kleine shopper is ook perfect als handbagage als je wel een koffer hebt ingecheckt en je dus minder bij je hoeft te hebben aan boord, maar je wel een vestje en wat tijdschriften bij je wil hebben bijvoorbeeld.

De XS shopper: dit is eigenlijk een veredelde handtas en is niet echt meer een “shopper” te noemen. Er kan meer in dan je denkt: ik heb er zelfs een keer m’n MacBook EN een tros bananen in vervoerd. Maar denk bij dit formaat gewoon aan een handtas/schoudertas, waar je je dagelijkse dingen in hebt. Er zijn genoeg dagen dat mijn XS shopper IN mijn kleine shopper zit, naast bijv een extra outfitje of wat boodschappen als ik onderweg ben.

Ik hoop dat ik je hiermee een beetje op weg heb geholpen! En mocht je nog steeds vragen hebben, kijk dan deze tutorial

Fijn weekend!

Liefs Brechje

Grote shopper ATFDe grote shopper: ideaal voor weekendjes-weg zoals hier in Parijs

Kleine shopperDe kleine shopper; ideaal voor elke dag!

De XS shopper ATF
De XS shopper: de perfecte handtas! 

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.