Meet the ATF Team!

Meet team ATF!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de trotse founder van All-time Favourites. Het grote-tassen-merk dat ik nu ruim 7 jaar run! Maar…dat doe ik inmiddels al een hele poos niet alleen! Jazeker ben ik ATF wel alleen begonnen en pakte ik zelf de orders voor de consumenten en toen nog winkeliers in. Deed ik er een handgeschreven briefje bij. Als ik eraan terugdenk, begin ik te glunderen. Ik had zoveel plezier in dat inpakken! Eerst was het 1 pakketje per dag dat ik naar PostNL bracht, later werden dat er meer en moest ik met de auto naar PostNL. Weer later kwam PostNL de pakketjes bij ons op kantoor ophalen en weer later besteedden we het hele inpakken en verzenden uit! Er is in 7 jaar zoveel veranderd.

Inmiddels zijn we natuurlijk al weer een hele poos uit Nederland weg en hebben we ons kantoor hier in Barcelona. Waar we inmiddels met 5 meiden aan het werk zijn! Want sinds februari dit jaar hebben we ook een stagiaire hier op kantoor in Barcelona! Dus toen ik mezelf deze week hoorde zeggen aan de telefoon tegen mijn ouders “woensdag gaan we met het team een hapje eten na werk, ja mam met z’n vijven”, voelde ik me ZO trots! Dus daarom vandaag een blog over TEAM ATF in Barcelona:

De eerste die mij vergezelde hier op kantoor in Barcelona was Cristina. Een echte local! Cris, ook wel Kitty genoemd, is verantwoordelijk voor de Spaanse webshop en maakt ook voor alledrie de Instagram accounts de mooiste Stories. En is in ons team de warme passievolle Zuid-Europese gezelligerd.

All-time Favourites

Hierna volgde Verena. Een van origine Oostenrijkse, die al aardig wat jaren in Spanje woont. Zij is verantwoordelijk voor de Duitse webshop en is daarnaast onze Excell goeroe en analyticus. Zij wil graag alles begrijpen en legt de mooiste verbanden!

Alltimefavourites

Hierna kwam Nanne bij ons op kantoor. In eerste instantie verantwoordelijk voor de Nederlandse webshop, maar inmiddels ook Global Manager en daarmee verantwoordelijk voor het team en de dagelijkse operatie van alle shops. Nan is een geboren manager die haar skills o.a. bij Young Capital heeft opgedaan en deze mooi bij ATF kan toepassen!

All-time Favourites

En op Valentijnsdag dit jaar streek stagiaire International Business Danique vanuit Arnhem bij ons neer. Danique heeft de hele wereld al gezien en op de tofste plekken stage gelopen (haar vorige stage was in Dubai!) en praat ons bij over de nieuwste trends. (Moet ATF op TikTok bijvoorbeeld?)

Bags bigger than life

De hekkensluiter ben ik zelf. Nummer 5 in ons team. Mijn grootste uitdaging als founder is en blijft delegeren. Ik wil het liefst alles zelf doen, omdat ik dat zo gewend ben. Maar dat is het domste wat ik kan doen; want daar heb ik deze geweldige meiden voor en gesterkt door hun 4, lukt dat loslaten elke dag beter! En kan ik me focussen op dat wat ik het leukste vind: de collectie en de marketing!

Geniet van je weekend!!

Liefs Brechje

p.s. Hoe tof is deze neon pink BAGS BIGGER THAN LIFE lamp in ons kantoor?

3 reacties

Leuk om te lezen…! Ik heb zelf de hele zwarte serie tassen, toilettas en de badlakens…
Tassen zijn inmiddels onmisbaar geworden (hoe heb ik dit hiervoor gedaan ;))
Het liefst zou ik ook een croco zwarte cabin case willen, wie weet komt deze ooit in de collectie, dan ben ik de eerste die deze koopt ! 😊

Mandy

Apetrots op mijn dochter wat ze na 7 jaar heeft bereikt. Mooi om te zien hoe zij apetrots op haar team is en de afzonderlijke kwaliteiten zo krachtig omschrijft. Garantie voor succes!!

Marie-José Gondrie

Super leuk stukje om te lezen.
Ik heb ondertussen al 2 shoppers en een toilet tas. Maar nu met de nieuwe collectie word ik weer erg getriggerd voor wat nieuws . Dus wie weet binnenkort een nieuwe bestelling 😊
Veel succes en een fijn weekend

Annelies

Anneliesdekoning

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.