Why I Named My Bag Brand All-time Favourites

Waarom koos ik de naam All-time Favourites voor mijn tassenmerk?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de trotse founder van All-time Favourites: het grote-tassen-merk dat ik in 2015 op de Nederlandse markt heb gelanceerd en waar ik nu, gesterkt door een team van 4 meiden, al weer ruim 7 jaar hard voor aan het werken ben om niet alleen de Nederlandse vrouwenharten te veroveren, maar inmiddels ook de Spaanse en Duitse harten! En met zoveel plezier!

Een vraag die mij geregeld wordt gesteld is: waarom heb je eigenlijk de naam All-time Favourites gekozen voor jouw tassenmerk? Nou dat leg ik graag uit, want dat was een heel wel overwogen beslissing! 

De Engelse "Dikke van Dalen" zegt er het volgende over. "You use all-time when you are comparing all the things of a particular type that there have ever been. For example, if you say that something is the all-time favourite, you mean that it is the favourite thing of its type that there has ever been".

Even vrij vertaald; het is je favoriet van alle tijden in vergelijking tot alle andere. Bijvoorbeeld: dat liedje is echt mijn all-time favourite: dan is dat liedje echt je favoriete liedje van alle liedjes uit je hele leven. Tot zover de letterlijke vertaling of uitleg van de uitdrukking.

Maar deze letterlijke vertaling deed mij niet beslissen voor deze naam te gaan. Er zat meer achter. Want: om überhaupt een all-time favourite te kunnen worden moet een item wel aan een aantal zaken voldoen. Want wanneer wordt nou iets voor jou/mij een favoriet? Dat kan alleen als deze heel lang mee gaat. Als iets duurzaam is.

Voorbeeld:

Iemand: "Brech wat heb je een leuk vest aan".

Ik: "jaaaa leuk hè? Dit is echt mijn all-time favourite, hij is al oud, ik draag 'm al jaren maar hij blijft favoriet!"

Wanneer gaat iets heel lang mee? Alleen als de kwaliteit goed is. En wanneer wordt iets een favoriet? Als deze je plezier brengt, je altijd een goede dienst bewijst en je er blij van wordt. Toch? En dat was precies wat ik met mijn tassenmerk wilde neerzetten en waarom ik dus voor deze naam koos: All-time Favourites moest staan voor kwalitatief TOP tassen die lang meegaan, in de leukste printjes, met een touch of pink, waar jij elke dag opnieuw blij van wordt omdat deze tas jou zo goed van pas komt! Zodat een tas van All-time Favourites jouw all-time favourite worden! 

En waarom koos ik voor meervoud, Favourites, en niet Favourite: omdat ik persé ZULKE LEUKE GROTE TASSEN wilde maken, dat jij er niet 1, maar altijd 2 of meer zou willen! En daarom dus meervoud! Mijn ambities zijn altijd net zoals mij tassen geweest: BIG! 

Fijn weekend,

Liefs Brechje

p.s. Hoe leuk is deze old-timer op de foto? Dat is toch ook een echte all-time favourite?

 

 

 

 

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.